Praktijklessen
  Praktijkexamen
  Theoriecursus
  Tussentijdse Toets
Stop Pas op: IJzel of sneew. Einde linker rijstrook Voorrangsweg Pas op: Rijbaanversmalling. Einde inhaalverbod. Einde verbod Splitsing Invalidenparkeerplaats Pas op: Tram. Gesloten voor vrachtauto's Gesloten voor fietsers Verboden stil te staan Voorrangskruising Einde voorrangsweg.

Praktijkexamen

In overleg met uw instructeur wordt bepaald wanneer u examen gaat doen.

Voordat de rijschool het praktijkexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging
Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of toets voor je heeft gereserveerd of als deze is verschoven. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch voor jouw rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR. 
Het machtigen doe je op
mijn.cbr.nl met je DigiD. 

Je hebt voor het machtigen de code van je rijschool nodig:  Autorijschool Alert Sneek  0796F7.

Eigen verklaring deze vult u ook in op mijn.cbr.nl , zodra deze betaald is via ideal, en goedgekeurd, kan het examen gereserveerd worden.           

 

Het examen wordt afgenomen in Sneek (sportcentrum de Stolp)

 En duurt 35 minuten.

  De volgende documenten moet je meenemen:

·      Geldig legitimatiebewijs

·      Bevestiging van de reservering ( is tevens de oproepkaart en de eigen verklaring)

·      Reflectieformulier ( deze kunt u downloaden via cbr.nl en invullen.)

 
Naast het reguliere examen is er ook de mogelijkheid om een faalangstexamen te doen. Geef op tijd aan dat je last van faalangst hebt. Tijdens de lessen kan er dan extra aandacht aan besteed worden.
Het faalangstexamen bij het CBR kost € 255,-

Natuurlijk hoopt iedereen dat hij de eerste keer slaagt, maar soms lukt dat niet. Als je vier keer examen hebt gedaan met een negatief resultaat, wordt het vijfde examen een B.N.O.R examen. Hierbij wordt gekeken wat er tijdens de vorige examens mis ging en dit examen vindt plaats in Joure. Kosten zijn
€ 235,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten:  € 205,-
© 2009 - 2018 Autorijschool Alert | Alle rechten voorbehouden