Praktijklessen
  Praktijkexamen
  Theoriecursus
  Tussentijdse Toets
Gesloten voor bromfietsers Pas op: Spoorwegovergang Verkeersbord Einde inhaalverbod. Verboden (brom-) fietsen te plaatsen Afbuigende voorrangsweg Einde erf. Niet voor (brom-) fietsers. Pas op: Spoorwegovergang Verboden stil te staan Gesloten voor motorvoertuigen met aanhanger Pas op: Vee. Einde verplicht (brom-) fietspad. Einde autosnelweg. Gesloten voor voertuigen die zwaarder zijn dan het aangegeven gewicht

Theoriecursus

Voordat u het praktijkexamen mag afleggen, dient u het theorie examen te halen. Het theorie examen wordt afgenomen in bij het CBR te Leeuwarden, maar kan eventueel ook oop andere locatie worden afgelegd.
Het examen kunt u zelf reserveren via mijn.cbr.nl. Betaal niet te veel. Denk om de goede site !!!!! 
Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.


Individuele begeleiding:

Voor leerlingen die moeilijk leren of dyslexie hebben geef ik individueel theorieles op afspraak. Per onderwerp bespreken we samen de theorie, oefenen we samen en het examen kan dan ook individueel gedaan worden. Ook voor AM is individuele theorie mogelijk.


Theoriedag


Om u goed voor te bereiden is de theorie dag samengesteld. Op deze dag bespreken we de theorie, maken we oefentoetsen en opdrachten om de kennis op te nemen. Oefen daarnaast zelf met behulp van internet of cd-rom. Het examen kunt u reserveren, wanneer u er zelf aan toe bent.
Deze theoriedag  is op vrijdag-  of  op zaterdagmiddag van 13.00 u tot 17.00 u  inclusief koffie thee. maximaal 10 deelnemers per keer. Kosten zijn exclusief het examen.

Theorie examen                               € 31,25
Theorie examen met extra tijd         € 41,55

Theorie examen individueel             € 87,45


Kosten:     Individuele theorieles   € 17,50           Theoriemiddag   € 65,--    


© 2009 - 2017 Autorijschool Alert | Alle rechten voorbehouden